Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:16 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chiar dacă Simona Halep a fost descurajată, și-a urmat visul

ro

10 Sep, 2015 19:06 1089 Marime text
 
Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat unei echipe japoneze de televiziune, faptul că din cauza înălțimii, multă lume îi spunea în copilărie că nu poate evolua la cel mai înalt nivel. Totuși ea nu a ascultat și și-a urmat visul.

Acest răspuns a venit în urma unei întrebări adresate de jurnaliștii japonezi, cum că nu ar fi o jucătoare foarte ănaltă.
 
„Îmi pare rău să-ți spun asta, dar nu ești înaltă, ca alte jucătoare. Jucătoarele japoneze sunt scunde. Ce poți să le spui fetelor noastre care gândesc: «sunt prea mică, nu pot reuși în acest sport»?” i-a spus Simonei Halep reporterul japonez.
 
Iar răspunsul Simonei a fost unul prompt.
 
„Multă lume îmi spunea asta când eram copil, că nu pot juca la cel mai înalt nivel pentru că nu sunt destul de înaltă, dar nu am ascultat, mi-am urmat doar visul meu de a deveni o jucătoare profesionistă de tenis și am avut familia mea alături de mine susținându-mă tot timpul. Am știut că am picioare bune, suficientă putere să mă bat cu jucătoarele înalte, așa că iată-mă aici și sunt fericită că am reușit să ajung unde sunt în prezent și în semifinalele acestui turneu de Grand Slam”, a afirmat Simona Halep.


Sursa foto: tenis-mania.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii