Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:05 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cheloo îi persiflează pe ofiţerii sub acoperire de la DIICOT

ro

02 Apr, 2016 09:29 3520 Marime text
 
Solistul trupei Paraziţii, Cătălin Ştefan Ion, cunoscut sub numele de de scenă Cheloo, este anchetat într-un dosar de trafic de droguri şi va fi cercetat sub control judiciar.
 

"Liliac mumificat decedat sub acoperire....eliberat la percheziţie. În stomacul acestui ofiţer infiltrat s-au găsit restul de 495 grame de cannabis declarate de televiziuni înainte de finalizarea percheziţiei. Am râs TOŢI. Cred că avem umor", ascris Cheloo pe Facebook.

 
Fanii lui au scris pe reţeaua de socializare mesaje de încurajare şi susţinere:
 
"Totu-i o minciună,mentinută de niste retardati schizofrenici imputiti condusi de un "presedinte" paranoic la randul lui, care nu a schimbat nici un c…t in tara asta din căruța de promisiuni făcute!!...eh,tot o p..ă-i...nu vă faceti sperante in ceea ce priveste România (păcat, mare păcat)...v-am "baftat", PACE voua!"
 
"Io încă n-am auzit pe nimeni să moară din astfel de treburi; bine că alcoolul este legal și în urma consumului de alcool să dai în cap la cineva; legi de c…t cu politicieni de c…t"

 
Există informaţii potrivit cărora în urma percheziţiilor s-a constatat că artistul ţinea drogurile în cutii de vitamine şi într-un plic pe care scria "Pentru domnul Cheloo"
 
Rapperul este suspectat de procurorii DIICOT atât de consum de droguri, cât şi de trafic de droguri de risc, după ce i-ar fi dat canabis unui investigator sub acoperire şi unui colaborator al anchetatorilor, după cum au declarat surse judiciare
 
Postul de televiziune Antena 1 lansează, mâine, emisiunea de divertisment ”iUmor”, în care rapperul Cheloo face parte din juriu, alături de actorul Mihai Bendeac şi cântăreaţa Delia.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii