Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chef Cătălin Scărlătescu îşi prezintă original iubitele

ro

04 Aug, 2014 15:39 2119 Marime text
Cătălin Scărlătescu, juratul noului show culinar de la Antena 1, Hell’s Kitchen–Iadul Bucătarilor, vine în cea de-a treia ediție a emisiunii "Poftiți pe la noi!" pentru a recrea meniul pensiunii pe care Delia, Roxana Ionescu, Daniel Buzdugan și Cătălin Moroșanu se dau peste cap să o relanseze. Vrând să vadă exact care sunt problemele din bucătărie, chef Scărlătescu vine însoțit de "sora" lui și ocupă două locuri la masă, precum doi turiști veritabili.
 
Nu trece însă mult și murmurul pune stăpânire pe mica afacere de familie, atât pentru că proprietarii sunt stresați de prezența pretențiosului bucătar, cât și pentru că un mister planează asupra frumoasei doamne care îl însoțește pe chef Cătălin Scărlătescu, scrie spynews.ro.
 
În timp ce Roxana Ionescu și Daniel Buzdugan iau ca atare informația potrivit căreia prezența feminină e sora lui Cătălin, Delia are ceva dubii referitoare la legătura de sânge dintre cei doi, nu de alta, dar, așa cum spune diva de la "X Factor", "Mamă, dar sora are super păr!". Nea Mărin face însă o dezvăluire care bulversează pe toată lumea: "De câte ori Cătălin apare cu o iubită, așa o prezintă, ca fiind sora lui."
 
Sursa foto: rtv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii