Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CFR SA organizează licitaţie deschisă pentru achiziţia unor indicatoare de semnalizare (document)

ro

15 Aug, 2014 11:42 3066 Marime text
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” – SA organizează o licitaţie deschisă pentru atribuirea contractului cu denumirea „Indicator atenţie la tren şi indicator semnalizare treceri la nivel tip ic – 2 loturi”. Valoarea estimată fără TVA este de 70.998,74 lei. Locul principal de executare a lucrărilor este magazia secţiei L1 Constanţa.
 
Descrierea succintă a contractului sau a achiziţiei/achiziţiilor: furnizare indicatoare „atenţie la tren” şi indicatoare „semnalizare treceri la nivel tip ic”, conform caietului de sarcini, pentru semnalizarea trecerilor la nivel cu calea ferata. Indicatoarele vor fi livrate la magazia secţiei L1 Constanţa, în condiţiile de ambalare specificate în caietul de sarcini.
 
Contractul va fi împărţit în loturi. Trebuie depuse oferte pentru unul sau mai multe loturi. Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 18august, ora 10:00.  Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 21 august, la ora 10:00. Deschiderea ofertelor va ave aloc la data de 21 august, la ora 13.00, la sediul sucursalei regionale CF Constanţa, aleea Albăstrelelor, nr.10, etaj III, cam.327.

Sursa foto: gazetabt.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii