Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:46 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CFR Infrastructură Condiții speciale de circulație pentru trenurile care tranzitează stația CF Videle

ro

23 Jan, 2018 14:35 1415 Marime text
Condiții speciale de circulație, în zilele de 25 - 26 ianuarie și 29 - 30 ianuarie 2018, pentru trenurile care tranzitează stația CF Videle.

Potrivit CFR Infrastructură, în zilele de 25 - 26 ianuarie și 29 - 30 ianuarie 2018 se vor desfășura lucrările finale pentru punerea în funcție a instalației de centralizare electronică în stația Videle, lucrări incluse în proiectul Centralizarea Electronică în Stația CF Videle, finanțat din fonduri nerambursabile.

Trenurile pentru direcțiile Craiova, Roșiori de Nord și Giurgiu vor circula în zilele sus-menționate în condiții speciale, prin dirijarea traficului cu personal specializat prezent pe teren pe intervalele de stații Zăvestreni - Videle - Ciolpani și Videle - Rădulești, măsură necesară în vederea asigurării continuității circulaţiei trenurilor, în perioada solicitată de constructor pentru execuția lucrărilor.

Proiectul are drept scop creșterea gradului de siguranță feroviară în stația CF Videle și îmbunătățirea capacității de trafic pe relațiile Videle - București Nord, Videle - Roșiori Nord și Videle - Giurgiu.

"Menționăm faptul că aceste măsuri speciale de circulație sunt necesare pentru ca traficul feroviar să se desfășoare în condiţii de siguranţă.", precizează CFR Infrastructură.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii