Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:50 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CFR caută chiriași pentru mai multe secții de cale ferată din Constanţa

ro

24 Nov, 2014 17:12 3028 Marime text
Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA organizează, mâine, la Bursa Română de Mărfuri (BRM), licitaţie publică cu strigare pentru închirierea a 27 de secţii CF (980,5 kilometri), care aparţin infrastructurii feroviare neinteroperabile, informează un comunicat al companiei, citat de capital.ro.

„Dacă până în prezent secţiile de cale ferată erau licitate grupat, începând cu luna octombrie, operatorii de transport feroviar licenţiaţi vor putea depune oferte pentru una sau mai multe secţii neinteroperabile”, se precizează în comunicat.

Ofertele depuse se vor deschide marţi, la ora 10.00, la sediul Bursei Române de Mărfuri, persoanele juridice interesate să participe la licitaţie putând depune documentaţia până în ziua derulării procedurii, la ora 9.00. Durata de valabilitate a contractului de închiriere este de 4 ani, iar criteriul de atribuire va fi preţul cel mai mare.

Cele 27 de secţii de cale ferată neinteroperabile care se vor licita marţi se află pe raza sucursalelor regionale de cale ferată Bucureşti, Craiova, Timişoara, Cluj, Braşov, Iaşi, Galaţi şi Constanţa.

De pe raza Sucursalei Regionale CF Constanţa vor fi scoase la licitaţie trei secţii: Slobozia Veche - Ţăndărei, Medgidia - Tulcea Oraş şi Medgidia - Negru Vodă. 

Sursa: capital.ro


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii