Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:06 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CFR Călători. Copiii până în 5 ani beneficiază de gratuitate în perioada Sărbătorilor Pascale

ro

29 Mar, 2018 15:18 2416 Marime text
Copiii cu vârsta de până la 5 ani beneficiază de transport gratuit la călătoria cu trenul, cu prilejul vacanţei de Paști, potrivit CFR Călători.

Micuții cu vârsta cuprinsă între 5 şi 10 ani vor avea parte de o reducere cu 50% a tarifului de transport. Reducerea de 50% se aplică şi în cazul elevilor, iar elevii orfani sau cu cerinţe educaţionale speciale călătoresc gratuit, conform legii.

Pentru copiii de până la 5 ani împliniţi, dacă nu se cere loc separat, călătoria este gratuită. La trenurile cu regim de rezervare, tariful tichetului de rezervare a locului se plăteşte integral. Grupurile de minim 20 de copii - inclusiv personalul didactic, medico-sanitar şi administrativ însoţitor (maxim o persoană la 10 copii), organizate prin unitatea de învăţământ sau prin inspectoratele şcolare, beneficiază de o reducere de 50% din tariful tren Regio şi InterRegio, la clasa a 2-a.

În toate cazurile, însoţitorii copiilor au obligaţia de a face dovada vârstei acestora. Reducerea acordată se cumulează cu reducerea pentru anticipaţie, reducerea de fidelitate şi reducerea de 5% pentru biletele cumpărate online.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii