Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cezar Preda Doamna Stavrositu minte. Acum se supără toţi

ro

26 Oct, 2012 23:24 1509 Marime text

Cezar Preda o acuză pe Maria Stavrositu că minte în privinţa modului în care au fost desemnaţi candidaţii PDL Constanţa. Prim-vicepreşedintele democrat-liberal afirmă că fostul deputat PDL a avut ocazia să-şi expună punctul de vedere în faţa partidului.

Stavrositu a demisionat din PDL după ce organizaţia judeţeanu a refuzat să treacă numele său pe lista candidaţilor la parlamentare.

Maria Stavrositu a anunţat joi că va candida din partea PPDD.

 "Decizia de a candida pe liste aparţine conducerii organizaţiei judeţene a partidului. Dacă la Constanţa conducerea organizaţiei judeţene a decis ca echipa să nu o cuprindă şi pe Maria Stavrositu, restul comentariilor sunt de prisos. Domnul Vasile Blaga ţine cont 90% de decizia organizaţiei. Dacă doamna Stavrositu are o astfel de reacţie este problema domniei sale", a preciat Cezar Preda  adăugând că Maria Stavrositu nu spune adevărul atunci când afirmă că nu a discutat cu Vasile Blaga

"Doamna Stavrositu minte. De două ori s-a întâlnit domnul Blaga cu conducerea organizaţiei şi cu dânsa. Asta e decizia. Acum se vor supăra toţi. Toţi vor să fie candidaţi. Avem 300000 de membri, nu ieşim din decor dacă organizaţiile pun pe alţii".

Maria Stavrositu a declarat joi că este nemulţumită de faptul că nu s-a respectat o decizie a Biroului Permanent Naţional din luna februarie a acestui an, potrivit căreia că actualii parlamentari ai PDL vor candida în colegiile pe care le-au câştigat în 2008, iar schimbarea poate avea loc doar la iniţiativa parlamentarului respectiv şi cu acordul Biroului Permanent Judeţean.

Conform fostului deputat PDL această decizie nu a fost respectată la nivel local, iar ea nu s-a regăsit pe lista de candidaţi ai Alianţei România Dreaptă pentru alegerile parlamentare, însă a sperat că lucrurile vor fi lămurite de conducerea centrală a formaţiunii, ceea ce nu s-a întâmplat.

Stavrositu l-a acuzat pe preşedintele PDL, Vasile Blaga, că "dă tonul la haos şi dezordine în partid".

Citeste AICI
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii