Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cetățeni nigerieni, reținuți pentru trafic de droguri de mare risc. Ce au descoperit procurorii la domiciliul inculpaților

ro

16 Mar, 2018 15:08 1554 Marime text
La data de 15.03.2018  procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Timişoara au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor Akinyomi Abiola Stanley şi Ijagbemi Henry Olaiya, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc. 

   În fapt s-a reţinut că inculpații Akinyomi Abiola Stanley şi Ijagbemi Henry Olaiya, originari din Nigeria, au derulat activități infracționale  pe linia traficului de droguri de risc – cannabis – și de mare risc - comprimate MDMA, pe care le distribuiau pe raza municipiului Timișoara, cu prețul de 50 – 60 lei/gram cannabis, respectiv 4000 lei/100 grame și 50 lei/ comprimatul MDMA.

   În data de 15.03.2018 au fost puse în executare mandate de percheziție domiciliară la reședințele inculpaților, unde au fost identificate și ridicate următoarele cantități de droguri , precum și sume de bani :

   - de la reședința fără forme legale a inc. Akinyomi Abiola Stanley – 13 kg cannabis, un cântar și 8 pastile ecstasy;

   - de la reședința fără forme legale a inc. Ijagbemi Henry Olaiya – 4 kg cannabis , 7 pastile ecstasy, 100 grame cocaină și suma de 56.200 lei.

   În cursul zilei de astăzi Tribunalul Timiş a dispus arestarea  preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 30 de zile.

   Cauza a fost instrumentată împreună cu lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara.

   Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii