Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cetăţeni bulgari mult prea „grăbiţi” în PTF Ostrov

ro

02 Jul, 2012 15:42 1203 Marime text

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi colegii bulgari au identificat doi cetăţeni bulgari care au trecut fraudulos frontiera de stat prin P.T.F. comun Ostrov - Silistra cu un autoturism de lux.

În data 01.07.2012, în jurul orei 18.30, două persoane s-au prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov cu un autoturism de lux marca Nissan Terrano care tracta o platformă pe care se afla un autoturism marca Audi A4.

După aproximativ două minute de staţionare în apropierea P.T.F. Ostrov, pasagerul din dreapta s-a dat jos din autoturismul înmatriculat în R. Bulgaria şi a îndepărtat de pe carosabil indicatorul de oprire din material plastic.

Şoferul a demarat în trombă şi a trecut cu autoturismul cu platformă pe teritoriul statului vecin fără a se supune controlului de frontieră.

Poliţiştii de frontieră au alertat autorităţile din R. Bulgaria care au reuşit să-i identifice pe raza localităţii Silistra pe cetăţenii bulgari A.O. de 38 ani şi I.Z. de 54 ani, autorii trecerii frauduloase.

Celor două persoane le-au fost întocmite actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de „ieşire din ţară prin trecerea ilegală a frontierei de stat".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii