Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cetăţean român depistat de poliţiştii de frontieră tulceni în timp ce încerca să iasă ilegal din ţară

ro

23 Feb, 2015 11:38 1006 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au interceptat, în zona de competenţă a frontierei cu R. Ucraina, un cetăţean român care intenţiona să treacă ilegal frontiera, cu o ambarcaţiune înmatriculată în România.

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Chilia au interceptat în zona de competenţă un cetăţean român, care intenţiona să treacă ilegal frontiera în R. Ucraina, cu o ambarcaţiunie tip lotcă înmatriculată în România.

Persoana în cauză a fost condusă pentru cercetări la sediul SPF Chilia, unde s-a stabilit că  se numeşte C.G., are vârsta de 63 ani şi domiciliul în judeţul Constanţa.

Bărbatul în cauză a declarat că intenţiona să treacă ilegal frontiera cu scopul de a achiziţiona produse din tutun din zona portului ucrainean Vilkovo.
Poliţiştii de frontieră români i-au întocmit bărbatului actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de „intrarea/ieşirea din ţară prin trecerea frauduloasă a frontierei de stat”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 262 din Codul Penal.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii