Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:48 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cetățean albanez trimis în judecată pentru dare de mită. A încercat să mituiască un polițist de frontieră

ro

10 Sep, 2018 17:19 1605 Marime text
Ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Mehedinți au finalizat cercetările iar procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți a emis rechizitoriul și a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatului B.E., cetățean albanez, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită, în formă continuată.

Potrivit DGA, a data de 14.08.2018, organele de cercetare penală din cadrul D.G.A. - Serviciul Județean Anticorupție Mehedinți au fost sesizate prin denunț de un inspector de poliție din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei "Porțile de Fier II", cu privire la faptul că, în jurul orei 13:45, pe sensul de intrare în țară s-au prezentat doi cetățeni de naționalitate albaneză care nu îndeplineau condițiile de intrare în România.

”După ce le-a comunicat acestora că nu pot intra în țară, unul dintre ei i-a oferit suma de 200 de euro pentru a-și încălca atribuțiile de serviciu și a le permite trecerea frontierei, deși nu îndeplineau condițiile legale în acest sens. Polițistul a refuzat primirea banilor și a sesizat cele întâmplate organelor de urmărire penală.
În urma sesizării, lucrătorii  S.J.A. Mehedinții împreună cu procurorul de caz din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți au organizat şi desfășurat acțiunea de prindere în flagrant, iar cetățeanului albanez i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii menționate” - au transmis reprezentanții DGA.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii