Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:45 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ceronav te ajută să ştii mai multe, să fii mai bun

ro

13 Mar, 2013 14:42 1153 Marime text
Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV (www.ceronav.ro) doreşte să-şi arate disponibilitatea organizării de vizite la sediile proprii din Constanţa şi la Centrul de Instruire şi Informare InfoDanube din Galaţi (www.infodanube.ro) în cadrul programului „Să ştii mai multe, să fii mai bun!” desfăşurat în perioada 1 – 5 aprilie 2013 la nivelul unităţilor de învăţământ.

„Cu această ocazie, CERONAV doreşte să susţină şi să contribuie la buna desfăşurare a programului iniţiat de Ministerul Educaţiei Naţionale, dar mai ales să promoveze şi să atragă cât mai mulţi tineri spre meserii din domeniul transportului şi navigaţiei maritime şi fluviale” a afirmat Ovidiu Cupşa, directorul general al CERONAV.

Întrucât programul îşi propune implicarea elevilor în activitaţi educative nonformale, care să le valorizeze talentele, preocupările extraşcolare şi competenţele în domenii cât mai diverse şi interesante, CERONAV pregăteşte vizite la simulatoarele de navigaţie, sala maşini şi comunicaţii radio, dar şi demonstraţii de salvare cu ajutorul elicopterului şi de stingere a incendiilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Xman 13 Mar, 2013 15:02 Felicitari Dlui Cupsa! O initiativa demna pentru incurajarea noii generatii spre un domeniu de viitor!