Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:30 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ceronav, membră a asociaţiei mondiale privind infrastructura transportului pe apă

ro

13 Jun, 2013 15:53 801 Marime text
Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV a aderat la Asociaţia Mondială privind Infrastructura Transportului pe Apă – PIANC. În cadrul acestei asociaţii, profesioniști din întreaga lume își unesc forțele pentru a oferi consultanţă de specialitate privind eficienţa, siguranţa şi durabilitatea infrastructurii specifice pentru a facilita o creștere a transportului maritim şi fluvial.

„PIANC este principalul partener de discuţie atât pentru sectorul guvernamental, cât și privat, în ceea ce priveşte proiectarea, dezvoltarea și întreținerea porturilor, căilor navigabile și a zonelor de coastă. Ca membru PIANC, CERONAV va putea dezvolta relaţiile de colaborare cu membrii afiliaţi prin intermediul grupurilor de lucru la care vom participa şi, de asemenea, va putea promova imaginea instituţiei la nivel mondial” a afirmat Ovidiu Cupşa, directorul general al CERONAV.

Unul dintre evenimentele viitoare de interes pentru CERONAV este cea de-a 6-a sesiune a Conferinţei Internaţionale PIANC-Smart Rivers, care va avea loc în luna septembrie, la Liege şi Maastricht, unde vor fi dezbătute aspecte ce ţin de implementarea unor tehnologii informatice moderne pentru transportul pe ape interioare, integrarea transportului pe căile navigabile interioare în lanţul de transport multimodal şi gestionarea eficientă a porturilor şi căilor navigabile.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii