Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:50 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cernavodenii rămân fără apă

ro

30 Jun, 2015 11:44 1623 Marime text
Pentru executarea lucrărilor de racordare a magistralei de alimentare cu apă din localitatea Cernavodă, cu diametrul de 500 mm, nou montată la sistemul centralizat de distribuție, lucrări executate în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile începând de mâine seară (01 iulie), ora 21.00 și până joi dimineață (02 iulie), ora 08.00.
Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din Cernavodă, din cartierul Trust și cei de pe străzile Medgidiei, Unirii, Nicolae Bălcescu, Nicolae Titulescu, Mircea cel Bătrân, Răsăritului, Mihai Eminescu, Vasile Alecsandri, Ovidiu, Miron Costin, Dacia, Saligny, Seimeni, Gh. Asachi, Ion Creangă, N. Grigorescu, Cazărmii, Canalului, Portului și Octav Băncilă.
Lucrările executate fac parte din POS Mediu, contractul de lucrări “Stație de pompare nouă, extindere aducțiune și rețea canalizare și bazin nou de egalizare, localitatea Cernavodă – județul Constanța”, în valoare de 24,6 milioane lei, din care SC RAJA SA asigură o cofinațare de 7,05 milioane lei. În cadrul acestui proiect, s-a realizat pe o lungime de peste 20 km, o conductă magistrală de alimentare cu apă potabilă a orașului Cernavodă din sursele de subteran din Medgidia.
În urma caestei investiții, cetățenii orașului Cernavodă vor beneficia de apă de cea mai bună calitate, extrasă din surse de subteran, de la o adâncime de peste 200 metri. Proiectul cuprinde și extinderea rețelelor de canalizare pe o lungime de peste 5 km. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii