Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Cereale pentru copii cu gândaci vii cumpărate din supermarket

ro

12 Mar, 2016 07:13 3558 Marime text
O tânără femeie a cumpărat cerale pentru copii dintr-un hipermarket din Pitești.
 
Femeia, îngrozită de ce a văzut, a postat pachetul pe care urma să îl dea copiilor la masa de dimineață a postat grozăvia pe Facebook în așa fel încât să nu mai pățească și alții ca ea.
“Ieri am cumpărat o cutie de cereale (piticul meu fiind în plină erupţie dentară nu mai mănâncă ) .. am zis să schimb un pic meniul ...şi să îi bag nişte "GÂNDACI MIŞCATORI " ...amestecaţi bine cu praf de cereale !!!!!!
 
UPDATE. Poziția oficială Nestle Romania:

In legatura cu informatiile care circula in media, preluate de Ziua de Constanta (//www.ziuaconstanta.ro/diverse/stiri-calde/cereale-pentru-copii-cu-gandaci-vii-cumparate-din-supermarket-586039.htmlin urma sesizarii unei mamici care a gasit insecte vii in interiorul unui produs al companiei noastre, dorim sa precizam ca aceasta situatie ne-a preocupat in mod deosebit si am derulat cercetatari detaliate.
 
Siguranta consumatorilor este foarte importanta pentru noi. In fabricile noastre sunt  implementate sisteme de control si prevenire a infestarii cu insecte, iar ambalajul care intra in direct contact cu produsul (punga de aluminiu) este inchis ermetic pentru a proteja continutul de orice factor extern. Produsele noastre ofera instrucțiuni de prepare si depozitare, pe ambalaj, si este foarte importanta respectarea acestora.
 
Rezultatele investigatiilor noastre arata faptul ca insecte sau orice alt corp strain puteau ajunge in produs numai dupa desfacerea ambalajului (punga de aluminiu) sau in cazul deteriorarii acestuia, pe parcursul lantului de transport si depozitare. Astfel, dorim sa ne asiguram consumatorii ca toate produsele noastre sunt sigure pentru consum.
 
Pentru buna documentare a cititorilor, va rugam sa le puneti la dispozitie toate informatiile in legatura cu aceasta situate. In cazul in care doriti lamuriri suplimentare pentru cele prezentate mai sus, va stam in continuare la dispozitie.
 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii