Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:30 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cercetaţi pentru şpaga dată poliţistului

ro

13 Jul, 2011 20:49 1117 Marime text
La data de 12.07.2011, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanta împreună cu politisti din cadrul Directiei Generale Anticoruptie – Serviciul Judetean Anticoruptie Constanta, cu sprijinul DGIPI – Serviciul de Informatii si Protectie Internă Constanta au reusit prinderea în flagrant a două persoane din comuna Lumina, jud.Constanta la scurt timp după ce acestea dăduseră sefului postului de politie din localitate suma de 500 lei cu titlu de mită.

În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a stabilit că la data de 08.07.2011 inculpatul MENZAT IASAR a fost implicat într-o altercatie stradală în cursul căreia l-a agresat pe un lucrător al Politiei Locale Lumina.

Din acest motiv, inculpatul MENZAT IASAR a fost citat la sediul Postului de Politie Lumina pentru data de 12.07.2011 în vederea audierii sale în dosarul penal care îi fusese întocmit pentru ultraj si ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice.

La data de 12.07.2011, inculpatul MENZAT IASAR s-a prezentat la seful Postului de Politie Lumina împreună cu învinuitul BUCĂLUTĂ ADRIAN, acesta din urmă oferind lucrătorului de politie suma de 500 lei pentru ca acesta să împiedice tragerea la răspundere penală a inculpatului.

Cu ocazia audierii lor, învinuitul BUCĂLUTĂ ADRIAN a recunoscut că a primit suma de 500 lei de la inculpatul MENZAT IASAR pentru a o remite sefului de post în scopul arătat anterior în timp ce inculpatul a negat săvârsirea faptelor retinute în sarcina sa.

La data de 12.07.2011, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanta au dispus retinerea inculpatului MENZAT IASAR pe o durată de 24 de ore iar la data de 13.07.2011 a fost formulată în privinta lui propunere de arestare pe o durată de 29 de zile care a fost înaintată Tribunalului Constanta, în timp ce învinuitul BUCĂLUTĂ ADRIAN urmează să fie cercetat în stare de libertate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii