Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cercetaţi pentru infracţiuni rutiere

ro

29 Oct, 2012 16:43 1181 Marime text
Eduard P. M. (21 ani), din Năvodari, este cercetat de poliţiştii Serviciului Rutier, pentru că a condus un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, (0.49 mg/l alcool pur in aerul expirat). Bogdan I. P. (21 ani), din Constanţa, a fost şi el depistat la volan, sub influenţa băuturilor alcoolice (0.58 mg/l alcool pur in aerul expirat). De asemenea, Nicolae L. (48 ani), este cercetat pentru că a condus o autoutilitara înmatriculată în Spania, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice (0.86 mg/l alcool pur în aerul expirat).

Poliţiştii Secţiei 1 Rurală îl cercetează în stare de libertate pe Denis I. (24 ani), din Valu lui Traian, care a fost prins conducând un autoturism, fără permis de conducere şi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice (0.74 mg/l alcool pur în aerul expirat). Nicolae C. R. (40 ani), care conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice (0.89 mg/l alcool pur în aerul expirat) este cercetat de angajaţii Secţiei 6 Rurală.

Mihai L. (25 ani), din Constanţa şi Sercin C. (25 ani), din Valu lui Traian sunt acuzaţi că ar fi condus autoturisme, având acest drept suspendat. Şi Valentin B. (26 ani), din Valu lui Traian, este suspectat că ar fi condus un autoturism, având acest drept suspendat. Mai mult, poliţiştii spun că autoturismul ar fi fost neînmatriculat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii