Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:27 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cercetaţi de poliţiştii constănţeni pentru furt

ro

26 Apr, 2015 13:24 1653 Marime text
Poliţiştii din Cernavodă au identificat pe Ionuţ V. de 19 şi pe Ion – Constantin C. de 20 de ani, bănuiţi de trei furturi din locuinţe, fapte comise la data de 16 aprilie.  Cei în cauză au fost prezentaţi Judecătoriei Medgidia, care a emis mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, fiind introduşi în CRAP al IPJ Constanţa.
 
Poliţiştii din Cernavodă îi cercetează penal pe Ionuţ P. de 22 ani, din Cuza Vodă şi pe Ionel M. de 21 ani, din Mircea Vodă, care au fost depistaţi de oamenii legii în timp ce transportau cu o autoutilitară 50 de stâlpi din beton sustraşi din cadrul unei ferme agricole din Mircea Vodă.
 
La data de 24 aprilie, în jurul orei 13.30, un bărbat din Ovidiu a reclamat faptul că Cadîr I., Ali S. şi Luminiţa I. i-ar fi sustras o cabalină, de la locuinţa sa din satul Poiana. În urma cercetărilor, poliţiştii au identificat şi depistat persoanele bănuite, au recuperat şi predat părţii vătămate cabalina, iar în continuare se fac cercetări împotriva celor trei persoane reclamate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.   
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii