Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:30 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cercetat pentru furt calificat Mihai Dobre, din Techirghiol, pus în libertate

ro

23 Oct, 2015 15:34 1484 Marime text
 
Judecătoria Constanţa a dispus înlocuirea măsurii arestării preventive luată faţă de inculpatul Mihai Dobre cu măsura arestului la domiciliu.
 
Magistraţii i-au impus inculpatului obligaţia de a nu părăsi imobilul din oraşul Techirghiol, fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza.
 
Pe durata arestului la domiciliu, inculpatul are următoarele obligaţii: „a) să se prezinte în faţa judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat; b) să nu comunice, direct sau indirect, cu persoana vătămată şi cu martorii“.
 
Reamintim faptul că în data de 14 septembrie Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Mihai Dobre, recidivist, cercetat în stare de reţinere sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.
 
Din probele administrate s-a descoperit că în data de 13 septembrie, în jurul orelor 18.00, în timp ce persoana vătămată se afla pe malul lacului Techirghiol, inculpatul a profitat de neatenţia acesteia şi i-a sustras cheile de la autoturismul, un telefon mobil şi un pachet de ţigări. Prejudiciul cauzat a fost în cuantum de 400 euro.
 
În jurul orei 20.30, a fost depistat de către lucrătorii de poliţie în timp ce conducea autoturismul în cauză pe drumurile publice din oraşul Techirghiol, în zona intersecţiei bulevardului Eforie cu strada Oituz, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii