Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:05 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cercetat pentru evaziune fiscală Gigi Pambuca a renunţat la Pambu Transport SRL

ro

29 Oct, 2014 16:47 3979 Marime text
În Monitorul Oficial a fost publicată decizia de dizolvare a societăţii Pambu Transport SRL, luată de Gigi Pambuca, în calitate de unic asociat, la sfârşitul lunii iulie a acestui an. Firma avea ca obiect de activitate transportul rutier de mărfuri
 
Gigi Pambuca este cercetat de procurorii DIICOT într-un dosar amplu de constituire a unui grup infracțional organizat și evaziune fiscală.
 
Amintim că procurorii au efectuat, pe data de 9 octombrie, 15 percheziţii pe raza judeţului Constanţa. Vizate au fost sediile unor societăţi comerciale. În urma percheziţiilor, au fost ridicate documente contabile aparţinând societăţilor de tip fantomă controlate de membrii grupării şi mijloace de plată electronice utilizate la transferul banilor rezultaţi din activitatea infracţională.
 
Printre suspecţi s-au numărat Radu George Lucian (care, la alegerile din 2012, ar fi sponsorizat campania electorală a preşedintelui suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu) şi Gigi Pambuca. Anchetatorii au efectuat atunci descinderi atât la firma de pază Pambu Security Guard SRL, din Constanţa, cât şi la domiciliul patronului, Gigi Pambuca.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii