Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centenarul Marii Uniri. Moment impresionant pregătit de zeci de elevi cu această ocazie (galerie foto-video)

ro

29 Nov, 2018 10:17 3146 Marime text
Mai sunt două zile până la împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire și, în toată țara elevii și preșcolarii se întrec în festivități și momente special pregătite pentru a marca acest moment unic din istoria neamului românesc. 

Cu această ocazie, levii Şcolii numărul 11 "Mihai Eminescu" din Piteşti au pregătit un moment deosebit, moment care i-au impresionat pe militarii de la Școala de Aplicație pentru Unități de Luptă “ Mihai Viteazul” din Piteşti. 

”Înarmați” cu sute de baloane roșii, galbene și albastre, micuții au creat un moment special cu ocazia Centenarului Unirii. 

Militarii au ales ca astăzi să vină în rândul elevilor și să cânte împreună cu aceșția ”Treceți Batalioane Române Carpații” și alte cântece care marchează acest moment special. 

”I-ați văzut ieri la repetiții cântând "Treceți Batalioane Române Carpații" din tot sufletul. Sunt elevii Şcolii numărul 11 "Mihai Eminescu" din Piteşti 💙💛❤

Pe noi ne-au impresionat aşa că azi militarii de la Școala de Aplicație pentru Unități de Luptă “ Mihai Viteazul” din Piteşti sunt alături de ei pentru a sărbătorii în avans Ziua Națională a României în An Centenar” - se arată în mesajul postat astăzi pe Facebook de MApN. 

Sursa foto-video: Facebook/MApN
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii