Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:35 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cele mai haioase si trasnite mesaje de Pasti

ro

05 Apr, 2010 13:16 2035 Marime text
Dacă sunteţi în pană de inspiraţie şi nu ştiţi ce mesaj să le trimiteţi celor dragi, vă propunem câteva variante haioase de pe Internet adunate.

Un iepuraş tare drăgălaş/ A ieşit în cale cu viteză mare/ Şi-ţi urează neîncetat/ Să ai Paşte minunat/ Şi Hristos a Înviat !

Iepuraşul mustăcios e de Paşte norocos, nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pasca, oul înroşit, cozonac, mielul fript şi un Paşte Fericit!

Un iepuraş cu botic alb/ A venit la voi în prag/ Să vă aducă un ou roşu/ Care să vă umple coşul. Ciocniţi? Hristos a Înviat!

Un gând curat, un miel împănat, un ou înroşit, cozonac îndulcit, un vin de-ai bea, Hristos va Învia!

Anul acesta iepuraşul să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi să nu uite să îţi dea şi plicul cu cei o sută de pupici de la mine. Paşte Fericit!

Să-ţi fie viaţa pufoasă ca un cozonac, fără griji ca a unui mieluşel, colorată ca un ou de Paşte şi luminoasă ca Ziua Învierii...Hristos a Înviat!

Paşte, mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-o scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate.

Iepuraşi nenumăraţi/ Să îţi sară buclucaş/ Drept pe covoraş.

Iepuroiul nu mai vine/ Că nu prea se simte bine/ A aflat din Parlament/ Că e criză in buget/ Aşa că s-a îmbătat/ Ca să nu fie crizat!

Mai bine dau mesaje de Paşte decât să fac minute adiţionale... Mi-am dat tot salariul ca să umplu masa de bucate tradiţionale.

Simte-te bine de Paşte şi înfruptă-te cu bucate, bucură-te ca daltonistul când vede ouă colorate

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii