Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cel mai tare anunț pentru șoferi din această noapte ”Gaborii pune fiola. În Mamaia. La On Plonge”

ro

27 Aug, 2016 04:11 7117 Marime text


Este binecunoscută ideea înființării a zeci de grupuri pe Facebook, putem să le spunem, funcție de interese, preocupări, afinități.
Foarte active sunt cele prin care este anunțată poziționarea radarelor sau a echipajelor de poliție care fac verificări ale vitezei sau documentelor conducătorilor auto.

Personal sunt sceptic de garantarea succesului acestor grupuri dar nu eu sunt cel care trebuie să analizez activitatea lor și rezultatelele mai ales că nu cred că o poate face cineva.

Văd pe aici că fiecare întreabă la plecare de la Oradea sau Satu Mare dacă este vreun echipaj pe Autostrada A 2, altul că pleacă acum nu știu unde și vrea să știe daca este ceva spre Năvodari, referitor la radare și echipaje de poliție, desigur.

În această noapte fiecare spunea ce vedea.
Unul că ”Brigada” de polițiști este pe Bulevardul Mamaia, în fața fostului Coyote și că stă pe ambele sensuri. Este trecută chiar și ora să nu fie vreun dubiu:02.24.
Un altul ne spune că este MCV la Autoshop la Eforie Sud.

Alții descriu pe scurt accidentele ca fiind niște obstacole în calea drumului pe care îl au șoferii de parcurs și că ar fi bine de știut pentru cei ce au de făcut traseul pe acolo să caute o rută ocolitoare.

Toată vara a funcționat informația, corectă, și cred că utilă privind situația de la Podul de la Agigea, numai că și aici pot fi discuții.

Totuși, în această noapte, cel mai tare anunț a fost cel de pe Radare Constanța care spunea foarte plastic: ”Gaboriii pe partea cu on plonje jr mamaia se Pune fiola”.
Nu vi se pare?
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii