Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cel mai mare eveniment beauty din Sud-Estul ţării îşi deschide porţile în stațiunea Mamaia

ro

23 May, 2013 16:02 1533 Marime text
Camera de ComerT, Industrie, NavigaTie şi Agricultură Constanţa (CCINA Constanţa) organizează, în premieră, la nivel regional, în România, SEB Esthétique - un eveniment modern, actual, interactiv şi complex, dedicat atât profesioniştilor din segmentul beauty - cosmetică, îngrijire corporală şi hair-style, cât şi publicului larg, aflat în căutarea celor mai noi produse şi servicii din acest domeniu.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc vineri, 24 mai, începând cu ora 11.00, la Centrul de Afaceri Eurolitoral.

În fiecare dintre cele trei zile ale expoziției, vizitatorii vor intra în contact cu cele mai noi produse, tehnologii, oferte şi tendinţe din domeniu şi vor putea achiziţiona, la preţuri extrem de atractive, produse comercializate exclusiv în saloane.
 
Dinamică și inovație – concepte cheie ale evenimentului

Peste 30 de producători, distribuitori, importatori, retaileri de produse, mobilier şi echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală, hair-style, make-up, din România şi Bulgaria, alături de specialişti din fiecare domeniu de activitate al industriei de înfrumuseţare, al segmentului wellness-spa şi nutriţiei BIO, vor prezenta, atât publicului larg, cât şi reprezentanților saloanelor, centrelor SPA şi clinicilor, cele mai inovative tehnologii, proceduri şi tendinţe din domeniul beauty.
Tematica variată pe care o oferă SEB Esthétique reprezintă unul dintre punctele forte ale acestui eveniment de tip show & sale, la care se adaugă un calendar dens de demonstraţii, realizate de profesionişti, într-un spațiu special amenajat. Astfel, în cadrul Events Corner, vor avea loc demonstraţii de machiaj profesional, nail design, hair-style, tratamente faciale, de întreţinere corporală, dar şi workshop-uri tematice, concentrate asupra celor mai actuale subiecte din domeniu.
SEB Esthétique se desfăşoară pe nouă secţiuni, reprezentative pentru domeniile pe care le înglobează şi cuprinde, de la lansări de produse şi inovaţii în beauty & lifestyle, sfaturi şi diagnosticări gratuite oferite de specialiştii participanţi la eveniment, până la concursuri cu premii şi tombole organizate de expozanţi.
Un alt element de noutate cu care SEB Esthétique își aşteaptă vizitatorii este Job Corner, locul în care se întâlnesc cererea şi oferta de muncă din domeniu. Fiecare companie participantă la eveniment îşi poate prezenta oferta de locuri de muncă în cadrul Job Corner, ce are ca scop îndrumarea vizitatorilor care doresc un job în domeniu.
 
Cadrul ideal pentru profesioniștii din domeniul beauty

Pentru expozanţi, SEB Esthétique este un prilej desăvârşit de a stabili noi contacte importante, de a încheia parteneriate, reprezintă platforma ideală pentru realizarea schimbului de informaţii şi pentru descoperirea celor mai inovatoare şi exclusiviste produse, accesorii şi tratamente profesionale destinate înfrumuseţării şi sănătăţii.

În plus, SEB Esthétique este un eveniment extrem de atractiv, prin prisma locaţiei şi perioadei de desfăşurare - staţiunea Mamaia, la debutul sezonului estival, ceea ce le oferă participanţilor deschiderea către o piaţă foarte largă şi oportunitatea atingerii precise a unui segment de public atractiv şi nou, concentrat într-o regiune cu o putere financiară deosebită.

SEB Esthétique reprezintă o îmbinare între pragmatismul afacerilor şi nota aparte în care fiecare dintre noi se bucură de spectacolul Frumuseţii!
 
 
Program de vizitare:
În perioada 24 - 25 mai: 10.00 – 20.00
Duminică, 26 mai: 10.00 - 16.00
Intrarea liberă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii