Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cel care a accidentat un invalid este fiul executorului judecătoresc Volintiru

ro

25 Nov, 2010 22:00 4626 Marime text
octavian_marius_volintiru.jpg

Octavian Marius Volintiru, de 24 de ani, din Constanţa, a condus azi un automobil marca Kia, CT 08 WOL, pe strada Sarmisegetuza. În momentul în care a ajuns la intersecţia cu strada Miron Costin, Octavian Marius Volintiru a efectuat o manevră către stânga motiv pentru care l-a accidentat pe Ilie Pătraşcu, de 75 de ani, care se deplasa într-un scaun cu rotile pe partea carosabilă. În urma acestui accident, Poliţia Rutieră Constanţa a deschis un dosar de cercetare în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor care au dus la producerea accidentului.

stefan_volintiru.jpg

 Contactat telefonic, executorul judecătoresc Ştefan Volintiru nu a dorit să confirme ori să infirme dacă Octavian Marius Volintiru fiul său, însă a lăsat să se înţeleagă că Ilie Pătraşcu se afla pe partea carosabilă pentru că cerşea. „Un om care are handicap şi se află într-un scaun cu rotile nu trebuie să fie însoţit de o persoană?", a conchis Ştefan Volintiru.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gigi kent 25 Nov, 2010 20:33 ...fiul unui executor judecatoresc nu ar trebui sa fie protejat in fata legii? Doar tatuca sa este implicat intr-o gramada de afaceri mizere... si este chiar deasupra legii ca tatuca are bani multi, de dat, gramezi chiar
  • un om 25 Nov, 2010 20:14 Dumnezeu nu doarme si sa nu te bucuri cand executi un om care are copii.