Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:04 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cei peste 50.000 de membri ai FNSA intra de luni in greva generala

ro

27 May, 2010 18:47 1008 Marime text

Cei peste 50.000 de sindicalişti ai Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Administraţie (FNSA) vor intra, luni, generală pe în grevă termen nelimitat, iar din 1 iunie vor participa la mitingurile din judeţe organizate de confederaţiile sindicale. Biroul Executiv al FNSA a decis joi ca membri săi - personal contractual şi funcţionari publici din primării, consilii judeţene şi instituţii subordonate acestora - să intre în grevă generală de luni, urmând ca pe toată perioada grevei generale salariaţii să fie prezenţi la serviciu, în cadrul programului stabilit la nivelul fiecărei instituţii, aceştia semnând pentru prezenţă, fără a presta în schimb nicio activitate, se arată într-un comunicat de azi al Federaţiei.

Sindicaliştii FNSA vor asigura doar activitatea de eliberare a certificatelor de deces, iar cetăţenii vor fi anunţaţi prin afişarea la vedere despre greva generală.

Începând cu 1 iunie, între orele 12.00 şi 14.00, sindicaliştii FNSA vor participa la mitinguri de protest la nivelul judeţelor, în faţa prefecturilor, organizate de către confederaţiile sindicale.

Sursa: mediafax.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii