Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cei doi tineri bătăuși din Cluj au fost arestaţi preventiv. Duminică l-au călcat în picioare pe un amic de-al lor

ro

30 Aug, 2016 23:53 2064 Marime text
Mai puțin de oră a durat procesul în care s-a discutat emiterea mandatului de arestare pe numele celor doi tineri din Cluj. După o deliberare scurtă, magistratul a decis arestare preventivă a celor doi pentru 30 de zile, scriu jurnaliştii evz.ro.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj au cerut mandat de arestare pe numele celor doi tineri din 17 ani, autorii unei agresiuni care a îngrozit România.

După mai bine de șapte ore de audieri, procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj au decis că cei doi tineri, care, duminică, aproape l-au omorât în bătaie pe un tânăr de 18 ani din Cluj Napoca, să fie trimiși în fața unui judecător.

Lucian V. și Cristian S. sunt acuzați te tentativă de omor. În cursul bătăii pe care i-au administrat-o lui Alexandru M., cei doi l-au lovit cu picioarele, de mai multe ori, în zona capului. Ba mai mult, pe film se poate observa cum, unul dintre agresori sare cu ambele picioare pe capul celui căzut la pământ.

Procurorul de caz a considerat că este necesar ca cei doi tineri să fie arestați preventiv, având în vedere gravitatea cazului.

Citeşte şi... Imagini şocante! Un adolescent este bătut cu bestialitate de alţi doi tineri

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii