Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:03 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cei doi copii răpiți din Prahova au fost găsiţi lângă Ambasada Greciei din Bucureşti

ro

06 Mar, 2018 09:05 3662 Marime text
Cei doi copii răpiți din Prahova de tatăl lor grec au fost găsiți, marți dimineață, de jandarmi în București, în apropierea Ambasadei Greciei din Capitală. Fetița de 10 ani și fratele ei, în vârstă de 8 ani, erau însoțiți de tatăl lor. Bărbatul are antecedente penale în Grecia, scrie realitatea.net.

"Cetăţeanul grec a fost depistat în jurul orei 07.30 în zona ambasadei Greciei din Bucureşti de către jandarmul aflat in postul de pază. Acesta l-a identificat pe baza semnalmentelor şi l-a predat autorităţilor. Cetăţeanul era însoţit de cei doi minori şi a cooperat cu jandarmii", a anunţat Jandarmeria Bucureşti.

Luni, polițiștii din Prahova au fost sesizați de o femeie din localitatea Vărbilău, mama a doi copii, de 8 și 10 ani, despre faptul că cei doi copii ar fi fost luați de tatăl lor, făra acordul său.

Polițiștii au demarat imediat căutările, minorii fiind dați în urmărire și în consemn la frontieră.

Din cercetări a reieșit că, printr-o hotărâre judecătorească definitivă, tatăl nu avea drept de vizită și ar fi luat copiii de pe stradă, în timp ce se aflau cu o vecină a mamei, care îi luase de la școală.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate și nerespectarea hotărârilor judecătorești.

Citeşte şi:

Alertă răpire copii. Poliția caută un băiețel de opt ani și o fetiță de 10 ani. Ce s-a întâmplat cu cei doi frățiori (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii