Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:34 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cei doi candidați la funcția de conducere a DIICOT au susținut interviurile. Când va fi anunțat rezultatul concursului

ro

11 May, 2018 13:02 1592 Marime text
Interviurile susţinute vineri la Ministerul Justiţiei de cei doi candidaţi la funcţia de procuror-şef al DIICOT s-au încheiat, rezultatul urmând a fi anunţat pe data de 14 mai, informează Agerpres.ro. 
 

"Mi-a plăcut foarte mult că au citit proiectul de management. Mi-au pus întrebări foarte bune, pertinente, cred că am răspuns corect, o să vedem pe 14 (mai - n.r.)", a declarat actualul procuror-şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), Daniel Horodniceanu, candidat pentru un nou mandat.

 
El a spus că a susţinut interviul şi contracandidatul său, Felix Bănilă, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău.
 

"Au fost mai multe întrebări, (...) vechimea dosarelor, stocurile de dosare aflate pe rol, cum le putem rezolva prin măsuri manageriale. Este foarte important de ştiut cum vom duce structura într-o zonă mai sigură şi din acest punct de vedere, cum vom apăra drepturile şi libertăţile fundamentale ale persoanei, ale victimei, ale persoanelor cercetate", a arătat Horodniceanu, adăugând că are emoţii în ceea ce priveşte rezultatul interviului.

 
Daniel Horodniceanu şi Felix Bănilă au susţinut vineri interviurile pentru funcţia de procuror-şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT). Cei doi au fost singurii candidaţi care s-au înscris pentru funcţia scoasă la concurs.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii