Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:50 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cei 63 de îngeri vor fi comemoraţi în faţa clubului Colectiv!

ro

30 Dec, 2015 13:08 1020 Marime text


Un eveniment de comemorare a victimelor incendiului din Colectiv are loc miercuri, începând cu ora 19,00, în faţa clubului. "Aşa cum am promis, în fiecare lună, pe data de 30, ne adunăm în faţa clubului Colectiv, pentru a-i comemora pe cei 63 de #oamenifrumoşi, care s-au grăbit să plece de lângă noi. Poate într-o lume mai bună, cine ştie... Pe 30 decembrie, ne întâlnim la ora 7 seara. Aduceţi cu voi câte o floare (de preferinţă albă) şi câte o lumânare", este anunţul publicat pe Facebook de grupul de voluntari #ÎmpreunăRezistăm. 

O expoziţie dedicată fotografilor care au fost în clubul Colectiv în noaptea tragediei a fost organizată, miercuri, la Palatul Victoria, la intrarea în sala în care se desfăşoară şedinţele Executivului. 

Lucrările semnate de Teodora Maftei, Andrada Mihăilescu, Roxana Boghian (Shimmaya), Alex Chelba, Cătălin Ilniţchi, Claudiu Petre, Cristian Mitroi, Liviu Emil Zaharescu, Mihai Anghel, Miluţă Flueraş - fotografi profesionişti aflaţi în 30 octombrie în clubul Colectiv (cei mai mulţi decedaţi) - rămân expuse la Guvern până la sfârşitul anului, în semn de omagiu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii