Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gorghiu, despre Ponta „Ceea ce i se întâmplă este exact la ce așteptam”

ro

13 Jul, 2015 13:46 1112 Marime text
 
Alina Gorghiu, copreşedintele PNL, a scris, astăzi, pe contul său de Facebook referitor la vizitele pe care premierul Victor Ponta le-a făcut şi va urma să le facă la DNA, că nu îi face plăcere să îl vadă pe premier în aceste ipostaze, dar ceea ce i se întâmplă este exact ce a presupus PNL că se va întâmpla.

„«Victor Ponta, la DNA» – este titlul dimineții și tema pe care toți ziariștii îmi solicită părerea. Nu-mi face deloc plăcere să văd un om politic făcând drumuri la DNA, cu atât mai puțin, un premier încă în funcție – chiar dacă acest premier nu înțelege că politica nu exclude fair-play-ul. Politica înseamnă adversari, opinii contrare, nu dușmani și campanii de denigrare, la care domnia sa este specialist.

Ceea ce i se întâmplă lui Victor Ponta este exact parcursul la care ne așteptam cu toții atunci când a fost pus sub urmărire penală. Vuiesc atât presa internă, cât și cea internațională, PSD dă în clocot, opinia publică este contrariată. Nimeni nu înțelege de ce premierul merge înainte pe un drum închis. Din păcate, în loc să vorbim despre educație, despre promovabilitatea la Bacalaureat, despre absorbția fondurilor europene, despre starea deplorabilă a administrației publice sau despre regândirea salarizării, vorbim, și azi, despre problemele lui Victor Ponta", a scris Alina Gorghiu pe Facebook.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii