Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:54 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ceață densă pe Autostrada Soarelui București - Constanța

ro

18 Jan, 2016 22:44 1065 Marime text
 
Centrul Infotrafic al IGPR informează că, la această oră, pe autostrada A2 București - Constanța, circulația rutieră pe tronsonul București - Lehliu se desfășoară îngreunat din pricina ceții dense.
 
Între kilometrii 41 și 37, vizibilitatea este scăzută sub 100 de metri, iar între kilometrii 35 și 20, vizibilitatea este între 50 și 10 metri.
 
Polițiștii rutieri le recomandă conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată, să nu se angajeze în depășiri riscante, să păstreze distanța în mers și să folosească luminile de întâlnire, iar dacă vizibilitatea scade semnificativ, și pe cele de ceață.
 
Pe Autostrada A2 București-Constanța, circulația rutieră a fost reluată doar pe sectorul București-Lehliu, în ambele sensuri. Este în continuare închis tronsonul Lehliu-Fetești al acestei autostrăzi.

De asemenea, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la ora 22:20, pe autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti, circulația rutieră se desfășura îngreunat, din cauza ceții dense. Vizibilitatea este scăzută sub 50 de metri.
 
Poliţiştii rutieri le recomandă conducătorilor auto să manifeste prudenţă sporită la volan, să nu se angajeze în depăşiri riscante, să păstreze distanţa în mers şi să folosească luminile de întâlnire, iar dacă vizibilitatea scade semnificativ şi pe cele de ceaţă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii