Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cea mai prodigioasă hoaţă din lume

ro

01 Mar, 2015 22:51 1001 Marime text
O femeie din Anglia, în vârstă de 54 de ani, are o poveste de viaţă incredibilă. Aceasta este unul dintre cei mai prodigioşi hoţi din magazine din istorie. "Cariera" ei se întinde pe 44 de ani. Kim Farry a început să fure la 10 ani lucruri mărunte, alimente şi haine din magazine, însă la 16 ani, după ce a fost exmatriculată din şcoală, a devenit hoţ "full time".
 
Timp de 44 de ani, englezoaica a furat tot felul de produse, însă cele mai productive sunt hainele de firmă pe care le revindea la preţuri mai mici decât în magazine. "Secretul constă în atitudine, puteam să fur orice", spune Kim, care spune că nu a mai furat nimic de 2 luni, ceea ce nu s-a mai întâmplat de la 9 ani.
 
Aceasta încearcă să ducă o viaţă corectă de dragul fiicei cea mică, Paris. Femeia are 6 copii în total şi spune că această "meserie" i-a asigurat o viaţă de lux, haine de firmă şi chiar operaţii estetice. În total, femeia a furat în valoare de 2,5 milioane de euro, câştigând în jur de 10.000 de euro pe lună în cele mai bune perioade, bani din care îşi plătea şi complicii, rămânând cu jumătate din sumă.
 
Sursa: dailymail.co.uk
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii