Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:33 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cea de a doua profesoară dispărută în judeţul Constanţa

ro

02 Mar, 2011 14:01 4698 Marime text
Livia-Olaru2.jpgLivia Olaru, de 48 ani, din Constanţa, căutată de lucrătorii Inspectoratului  de Poliţie al Judeţului Constanţa după a plecat în mod voluntar de acasă şi nu a mai revenit, este profesoară de chimie în cadrul Şcolii numărul 8 din municipiul Constanţa, potrivit site-ului Calificativ.ro. Reamintim că la sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii Secţiei 4 au fost sesizaţi de către un bărbat, din municipiul Constanţa, despre faptul că soţia sa Livia Olaru, a dispărut. Se pare că femeia a plecat, în mod voluntar, de la domiciliu, pe data de 24 februarie, şi nu a mai revenit până în prezent. Semnalmentele persoanei dispărute sunt înălţime 1.70 m, aprox. 60 kg, constituţie atletică, ten alb, păr blond, creţ, ochi căprui, faţă ovală. La data dispariţiei purta un pantalon din material textil de culoare închisă, haină lungă din piele de culoare maro, ghete lungi de culoare maro. Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Secţia 4 Poliţie Constanţa, sau Dispeceratul I.P.J.Constanţa, tel.0241.611364 interior 20005.! Livia Olaru este cea de a doua profesoară dispărută în ultimele luni pe raza judeţului Constanţa, prima fiind Luminiţa Magdalena Călin, din Bucureşti.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Apetrei Rocsana 11 Mar, 2011 22:31 Buna numele meu este Apetrei Roxana si sunt din sc 8...Imi pare sincer rau de fosta dna directOare dar baieti au dreptate ce zic dna profesoara venea mai mereu pe langa sc si candbaieti se duceau sa o caute ea disparea...totusi sper ca o vor gasi era de trb....saraca familie numi dau seama prin ce trece ....
  • petre daniel 10 Mar, 2011 18:03 cea ce supune vizitiu alexandru este chiar adevarat eu impreuna cu cati copi din scoala am cautato pe dansa si impreuna cu fiul sau dar eu cu grupa mea cu care am cautato pe dansa nu am gasit nimic si sunt tot elev la scoala nr8 dar fara nici o urma .AM dat unu altuia poza cu dansa dar tot fara nici o urma . Eu intarziasem putin la scoala in acea zi si am trecut pe a cea strada si vazusem pe cinva dar nu dadusem importanta nici macar nu ma uitasem la acea persoana doar o vazusem de la distanta sar fi putu sar fi putut sa fie doamna OLARU .
  • Da 07 Mar, 2011 20:32 vizitiu deja o dai in SF :)....Am fost si eu elev al scolii 8 si da dansa era o tipa ok,dar din cate am inteles avea niste credite la banca,si nu mai facea fata...din cate am inteles a mai incercat odata sa fuga de acasa,insa a gasito sotul acesteia la digurile de la plaja modern
  • Anonim 06 Mar, 2011 14:48 doamne profesoara este in viata , a cazut intr-o depresie , va trebui sa se intoarca la persoanele pe care le iubeste . voi cand ati vazut-o pe geam dc nu ati anuntat imediat profesorul ?
  • Andreescu Lucian 04 Mar, 2011 10:52 Sunt elev al scolii 8 . pe 2.03.2011 cand veneam de la doctor , spre adivin am vazuto pe doamna de chimie Olaru Livia . Eu nu stiam de aceasta intamplare asa ca nu am bagat de seama . Cand pe 3.03.2011 am aflat , m-a socat vestea , stiind ca a fost in spatele meu . Tot pe 3.03.2011 a mai vazuto o fata tot la Adivin .
  • vizitiu alexndru 03 Mar, 2011 19:08 eu sunt un elev din școala nr.8 și astazi 3.03.2011 am văzut pe fereastră la ora 13:28 pe doamna profesoară de chimie Olaru Livia cu o pungă albă trecând prin fața școlii.După ce s-a terminat ora, eu si cu câțiva colegi din școală să o căutam.Unul dintre colegi a contactat pe fiul acestea si i-a spus unde am vazuto pe mama sa.Dupa ce l-am contactat pe fiul ei, la nici 2 minute am azuto dinou pe doamna profesoara la coltul scolii si am fugi cu totii spre doamna si disparuse pur si simplu cand am ajuns noi acolo,ne-am uitat in stanga si in dreapta si nu era deloc pe nicaerea.Am cautato spre pod de butelii unde ne-am intalnit si cu fiul dansei si am pornit sa o cautam prin toate cartierele si la un moment dat a vazuto unul dintre colegii mei la coltul pietei amzacea,am alergat spre a dinou si iar a disparut.
  • Adda 02 Mar, 2011 20:10 pacat de ea a fost profesoara mea de chimie si tineam foarte mult la ea vorbeam ca doua prietene.