Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce zice Parchetul General despre călugărul decapitat din Ghindăreşti

ro

21 Nov, 2011 19:51 1286 Marime text
Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:    
 
Pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa a fost înregistrată astăzi, 21.11.2011, o cauză penală în care se efectuează cercetări cu privire la descoperirea unui cadavru într-o localitate de pe raza judeţului Constanţa. Totodată, a fost începută urmărirea penală in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  omor şi profanare de morminte  asupra victimei A.A.
În fapt, din primele cercetări a rezultat că la data de 19.11.2011, în jurul orei 0830, în comuna Ghindăresti, judeţul Constanţa, a fost găsit cadavrul victimei A.A. (în vârstă de 40 de ani) ambalat într-un sac legat cu sârmă.
Necropsia cadavrului a stabilit că moartea victimei a fost violentă şi s-a datorat hemoragiei meningo-cerebrale urmarea unui traumatism cranio cerebral si facial acut deschis, cu fracturi cominutive de neuro si viscero-craniu. Primele date au relevat că victima era călugăr la o mănăstire ortodoxă de rit vechi  de pe raza judeţului Tulcea şi ocazional, pentru perioade relativ scurte de timp, revenea la locuinţa sa din comuna Ghindăresti sau pleca la muncă în străinătate. Victima revenise la domiciliu de circa trei luni si îşi câştiga existenta prestând diferite munci ocazionale, cu caracter zilier, pe raza comunei. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii