Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce trebuie să ştii dacă vrei să te relaxezi la pescuit în Delta Dunării

ro

19 Jul, 2012 22:42 1811 Marime text

TURISM Cei care doresc să vină la pescuit sportiv în zona Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării trebuie să îşi achiziţioneze un permis de acces, un permis de pescuit sportiv şi, dacă este cazul, un permis pentru accesul cu autoturismul. De asemenea, turiştii trebuie să ştie că nu pot pescui oricunde doresc, ci numai în una din cele 31 de zone de pescuit.

Turiştii care doresc să pescuiască în judeţul Tulcea trebuie să fie atenţi la zona în care îşi vor petrece sejurul: dacă aleg să se relaxeze în deltă, vor trebui să obţină permis de acces şi de pescuit de la Administraţia Biosferei Delta Dunării, iar dacă vor să pescuiască în altă parte a judeţului, vor solicita permisul de pescuit de la Agenţia Naţională de Pescuit şi Acvacultură.

Taxe pentru Deltă

Cei care ajung în Deltă au de achitat mai multe taxe: cea de acces cu maşina, cea de acces persoane, cea de pescuit şi, dacă este cazul, cea de acces cu ambarcaţiunea.

http://www.adevarul.ro/locale/tulcea/Ce_trebuie_sa_stii_daca_vrei_sa_te_relaxezi_la_pescuit_in_Delta_Dunarii_GALERII_FOTO_0_739726074.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii