Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:48 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Coloană de maşini la Vamă Ce trebuie să faci pentru a evita ambuteiajele din judeţul Constanţa

ro

26 Jul, 2015 12:53 1026 Marime text
Circulaţia rutieră în sudul litoralului se desfăşoară cu dificultate. Spre exemplu, în zona localităţii Vama Veche aproape 100 de maşini stau în coloană.    
 
Conform Poliţiei Rutiere Constanţa, din estimările realizate, acest weekend este cel mai aglomerat din acest sezon estival. Şi de această dată poliţiştii rutieri constănţeni vor fi la datorie pentru fluidizarea circulaţiei şi asigurarea defluirii tuturor arterelor rutiere.
 
Totuşi, se recomandă turiştilor care părăsesc litoralul pe drumurile ce traversează judeţul Constanţa, să plece la drum din timp pentru a evita aglomeraţia şi să aleagă rute alternative pentru ieşirea spre Autostrada Soarelui.
 
Pentru finalul zilei de azi, cele mai aglomerate şosele se preconizează a fi DN 39, Constanţa-Mangalia, între Eforie Sud şi ieşirea către Autostrada A2 şi staţiunea Mamaia, mai exact ieşirea către municipiul Constanţa.
 
Pe această cale recomandăm şoferilor să respecte toate indicaţiile agenţilor de circulaţie, să evite opririle şi staţionările neregulamentare pentru a nu îngreuna traficul, să conducă cu atenţie şi responsabilitate, respectând regulile rutiere.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii