Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce susţine Parchetul despre bărbatul care a lovit un poliţist local

ro

15 Sep, 2014 10:47 2372 Marime text
Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat, ieri, 14 septembrie 2014, Judecătoria Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de Nicolae Răduş, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.

În fapt, în sarcina lui Nicolae Răduş, procurorii susţin că s-a reţinut că în data de 13 septembrie, în jurul orelor 19.30, în timp ce persoana vătămată B.I. în calitate de poliţist local în cadrul Direcţiei Poliţiei Locale Constanţa se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu privind fluidizarea traficului rutier pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din municipiul Constanţa şi urma să aplice măsura sancţionării contravenţionale a inculpatului Nicolae Răduş, proprietarul autoturismului marca BMW cu număr de înmatriculare PH-21-RZV parcat neregulamentar, acesta din urmă s-a urcat la volanul autoturismului şi a lovit-o pe persoana vătămată B.I. cu bara stânga-faţă, fără a respecta indicaţiile de oprire transmise.

Punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie, transmit procurorii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii