Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:27 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce subiecte vor fi abordate în şedinţa de Guvern de astăzi

ro

24 Feb, 2016 07:41 1362 Marime text
 
Guvernul ar putea discuta, astăzi, un proiect de lege privind stabilirea condițiilor pentru fabricarea, prezentarea și vânzarea produselor din tutun și a produselor conexe. Pe agenda ședinței săptămânale, se mai află un proiect de hotărâre pentru stabilirea regimului juridic al unor locuințe pentru tineri, destinate închirierii, construite prin programe de investiții la nivel național, aflate în administrarea consiliilor locale, precum și a măsurilor necesare în vederea aplicării prevederilor Legii privind înființarea Agenției Naționale pentru Locuințe, referitoare la administrarea și vânzarea acestora.
 
Executivul va discuta și pe marginea unui Memorandum referitor la nominalizarea candidatului României pentru funcția de judecător la Tribunalul Uniunii Europene. Totodată, surse oficiale au precizat, pentru Agerpres, că se va discuta din nou pe marginea activității prefecților din mai multe județe, fiind posibile noi schimbări.
 
Reamintim că, săptămâna trecută, Executivul a decis să schimbe nouă prefecți, din județele Alba, Argeș, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Dâmbovița, Gorj, Satu-Mare și Vaslui.
 
Sursa foto: romaniatv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii