Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce structuri sportive ar putea primi finanțare? Primăria Constanța așteaptă sugestii

ro

24 Jun, 2016 09:31 1536 Marime text
Municipalitatea așteaptă sugestii privind împărțirea banilor destinați activităților sportive desfășurate pe plan local.
În conformitate cu prevederile art. 7 al Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, se aduce la cunoștință publică regulamentul privind acordarea de finanțări din bugetul municipiului Constanța pentru activitățile structurilor sportive locale în cadrul programelor sportive care prevăd promovare, selecție, pregătire și participare la competițiile sportive organizate în conformitate cu regulamentele federațiilor sportive naționale și internaționale pe ramura de sport.
Regulamentul poate fi consultat pe site-ul oficial al Primăriei Municipiului Constanța - www.primaria-constanta.ro la rubrica transparență decizională -informare și consultare, în perioada 23.06.2016 – 22.07.2016.
Potrivit prevederilor art. 7 alin. (4) din Legea nr. 52/2003 se pot trimite propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, privind regulamentul până la data de 22.07.2016.

Propunerile, sugestiile sau opiniile cu valoare de recomandare pot fi trimise în scris:
- prin poștă, la sediul Primăriei municipiului Constanța din Piața Ovidiu nr.9,
- prin email, la adresa evenimente@primaria-constanta.ro

Informații suplimentare pot fi obținute la tel. 0241/485893, persoana de contact Roșu Ramona.
Materialele transmise vor purta mențiunea: “Recomandare la regulamentul privind acordarea de finanțări din bugetul municipiului Constanța pentru activitățile structurilor sportive locale”.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii