Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:06 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spune premierul Mihai Tudose despre declarațiile ministrului Tudorel Toader referitoare la modificarea legii justiției

ro

24 Aug, 2017 23:06 1201 Marime text
Premierul Mihai Tudose a afirmat, joi, că ministrul justiției, Tudorel Toader, a prezentat punctul său de vedere cu privire la proiectul privind modificarea legilor justiției, însă este "o cale lungă" până când acesta va fi aprobat, conform Agerpres.ro. 
 
 

"Propunerile unui singur om nu pot fi niciodată un atac la nimic. Domnul Tudorel Toader a ieșit într-o conferință și a prezentat ceea ce a reieșit din punctul de vedere al domniei sale din consultările cu cei implicați. De aici până la a vorbi despre legile justiției e o cale lungă, fiindcă acel pachet propus va trebui să primească niște avize, de la CSM, de exemplu. Practic, a început de-abia acum dezbaterea publică efectiv iar când aceste lucruri se vor încheia, vor veni cu ele în guvern. Acolo vom lua o decizie în funcție de poziția publică exprimată de către români, de (...) tipul de avize de la cei care trebuie să dea avizele. Până atunci mai e", a declarat Tudose la Antena 3.

Sursa:  Agerpres.ro. 
Sursa foto: Facebook/Mihai Tudose
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii