Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:10 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spune Ion Mincă, primarul interimar al municipiului Mangalia

ro

14 Dec, 2011 09:41 1238 Marime text

Declaraţia

domnului Ion Mincă, preşedintele Filialei judeţene Constanţa a PC, consilier municipal în Consiliul Local Mangalia, viceprimar cu atribuţii de primar interimar prin „Ordinul prefectului judeţului Constanţa nr. 779 din 24.11.2011, privind delegarea atribuţiilor primarului municipiului Mangalia domnului viceprimar Mincă Ion":

Pe această cale, dl. Ion Mincă ne declară că, dacă ar fi fost lăsat să intre în Primărie să-şi îndeplinească atribuţiile, după instalarea sa în funcţia de primar interimar, în câteva zile ar fi obţinut finanţarea necesară şi, astfel s-ar fi reluat furnizarea căldurii şi apei calde în regim normal în municipiul Mangalia.

De asemenea, imediat ar fi convocat pe toţi consilierii municipali şi ar fi iniţiat un Proiect de Hotărâre pentru revenirea la preţul de 165 Ron pe GCal, preţ votat de Consiliul Local convocat legal în primăvară şi nu preţul susţinut de cei nouă consilieri apropiaţi ai ex-primarului Tusac, în şedinţa "de îndată" din 29.09.2011, adică de 568 lei pe GCal.

Ar fi deblocat oraşul în totalitate, în aşa fel încât mangalioţii să se bucure de sărbători liniştite, iar la anul să vină investitori care să creeze locuri de muncă în oraş, să nu mai avem cele mai mari preţuri din ţară, de la apa de băut sau piaţa cea mai scumpă, până la gigacaloria care arde la buzunar şi-i lasă fără locuinţe pe oamenii sărmani.

Sursa: http://partidulconservatormangalia.wordpress.com/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii