Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spune directorul Spitalului Judeţean Constanţa despre operaţia lui Duckadam

ro

07 Sep, 2012 17:48 1331 Marime text

 

Helmuth Duckadam, aflat în Spitalul Judeţean Constanţa, unde a fost supus unei intervenţii, a relatat că a ajuns la spital după ce s-a forţat să o ia în spate pe fiica sa de patru ani, cu care se afla pe faleză.

Helmuth Duckadam a declarat la REALITATEA TV că, joi seară, se afla cu fiica sa în vârstă de patru ani pe faleză şi că a vrut să o ia în spate.

"Mă simt bine! Le mulţumesc doctorilor care au făcut o treabă bună. Ieri eram pe faleză şi m-am forţat s-o iau în braţe pe fiica mea şi avînd un cheag de sînge în antebraţ, am început să mă simt rău şi am ajuns la spital. Mă voi întoarce în Bucureşti mîine, dar nu mai e nevoie să stau în spital. O să mai fac analize săptămîna viitoare. E bine că intervenţia s-a făcut la timp. M-a sunat toată lumea de la Steaua, le mulţumesc. Sper să cîştige Steaua campionatul", a declarat Duckadam după operaţie.

Fostul fotbalist a spus că doctorii l-au tratat foarte bine şi că în prezent este "un pic ameţit". Duckadam a spus că, dacă este posibil, ar prefera să plece la Bucureşti sâmbătă şi să nu mai aştepte până luni.

Helmuth Duckadam a fost internat, joi seară, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, potrivit medicilor acesta fiind în afara oricărui pericol.

Potrivit managerului Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa, Dan Căpăţână, Duckadam ar putea fi externat din spital chiar în cursul zilei de sâmbătă, intervenţia la care a fost supus acesta fiind una minoră. Managerul SJU Constanţa a mai spus că nu se pune problema transportării acestuia la un spital din Bucureşti şi că intervenţia poate fi efectuată cu certitudine în spitalul constănţean.

"Helmuth Duckadam a ajuns la spital joi seară, cu o uşoară ischemie la nivelul antebraţului şi a fost internat în Secţia de Chirurgie Cardiocasculară. A fost anuţat şeful secţiei respective, dar, pentru că nu prezenta o urgenţă majoră, operaţia chirurgicală a fost amânată pentru ziua de vineri, când a fost programat pentru o intervenţie minoră la artera radială. Dacă nu apar complicaţii, el ar putea fi externat chiar în cursul zilei de sâmbătă", a declarat Dan Căpăţână.

Sursa:  http://www.realitatea.net/motivul-incredibil-pentru-care-duckadam-a-ajuns-de-urgenta-la-spital_1003637.html

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii