Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:37 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spun reprezentanții Rompetrol despre explozia de la Petromidia

ro

22 Aug, 2016 20:54 4694 Marime text
Reprezentanții de la Rompetrol au transmis astăzi un comunicat privit situația incidentului izbucnit la rafinăria Petromidia Năvodari. Mai jos puteți citi comunicatul integral.

În cursul acestei zile, în jurul orei 18.00,pe platforma Petromidia a avut loc un incident în zona instalaţiei de distilare în vid.În acest moment, incendiul a fost neutralizat, iar zona incidentului a fost pusă în siguranţă. Pentru neutralizarea incendiului au intervenit echipajele de pompieri ale rafinariei Petromidia, alături de cele de la Inspectoratul de Urgenţă Dobrogea al judeţului Constanţa si de la Staţia de Pompieri Midia-Năvodari. În timpul incidentului au fost rănite 4 persoane. În acest moment cei patru se află la spital sub supraveghere medicală. La nivelul companiei s-a constituit o echipă formată din specialişti şi a fost demarată o anchetă oficială pentru determinarea cauzelor care au dus la acest incident. Reprezentaţii companiei sunt în legatură directă cu colegii afectaţi şi cu familiile lor şi le acordă tot strijinul necesar. În acest moment, orice pericol a fost îndepărtat. Instalaţia afectată este oprită, activitatea rafinăriei fiind redusă.”


Comunicatul se încheia cu stipularea că reprezentanții Rompetrol au luat toate măsurile necesare  alături de autorităţile responsabile pentru operarea în siguranţă a rafinăriei.
 

Citește și Explozie la Petromidia Năvodari. Mai multe persoane cu arsuri (galerie foto+video)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii