Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spun reprezentanții firmei care dețin autobuzul implicat în teribilul accident de la Medgidia

ro

28 Sep, 2017 16:18 9487 Marime text
Trei oameni și-au pierdut viața în teribilul accident produs astăzi pe drumul național DN 22C, între Medgidia și Cuza Vodă. Alte zeci de persoane au fost transportate la spitalele din Medgidia și Constanța.

O mașină și un autocar cu călători au fost implicate în eveniment. Autocarul aparține firmei Servcom, deținută de Iulian Spânu. Reprezentanții firmei au declarat pentru cotidianul ZIUA de Constanța: ”Deocamdată nu știm nici noi prea multe informații. Așteptăm să vedem ceea ce ne transmit cei de la spital. Din câte știu decedați au fost doar cei din autoturism. Mai multe nu știm (...) la fața locului toți au fost preluați în stare stabilă, pentru îngrijiri (...) Suntem în stare de șoc!”

Citește și: UPDATE. Planul roșu de intervenție activat. Accident rutier grav între Medgidia și Cuza Vodă. Sunt mai multe victime încarcerate. Un autobuz de călători implicat (galerie foto+video)

Supraviețuitorii accidentului de pe DN22C Medgidia-Cuza Vodă au nevoie de sânge. Unde poți dona!

Tragedie între Medgidia și Cuza Vodă! Trei morţi. Un jandarm din Detaşamentul Medgidia este în comă (galerie foto+video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii