Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spun reprezentanţii CNADNR SA despre percheziţiile DNA de astăzi

ro

12 Dec, 2014 16:56 1014 Marime text
Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în perioada  2008 - 2014.
 
Percheziţiile se desfăşoară la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR). În această anchetă sunt vizaţi şi directori din cadrul CNADNR. Se suspectează că s-ar fi atribuit ilegal contracte de asfaltare.
 
Astfel, compania de drumuri a transmis un comunicat cu privire la descinderile de astăzi: “Referitor la percheziţiile întreprinse de procurorii DNA la sediul CNADNR SA Central, precum şi la sediile unor Direcţii Regionale de Drumuri şi Poduri, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, precizează că se supune tuturor acţiunilor de cercetare aflate în curs şi pune la dispoziţie toate documentele solicitate. Menţionăm că vom putea furniza alte informaţii referitoare la acţiunile desfăşurate de procurorii DNA la CNADNR SA de îndată ce acestea vor fi finalizate.  În acest context, precizăm că în acest moment detalii privind aceste acţiuni pot fi furnizate doar de către DNA.”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii