Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:24 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spectacole se joacă la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Căluţul de mare” în perioada 13 - 18 mai 2014

ro

09 May, 2014 13:35 1450 Marime text
Teatrul pentru Copii şi Tineret „Căluţul de mare” va prezenta marţi, 13 mai, un spectacol dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 4 şi 12 ani.
Povestea „Califul Barză” va fi transpusă în scenă de regizorul Daniel Stanciu, începând cu ora 10:00. Scenografia este semnată de Cristina Pepino, iar muzica de Gabriel Bassarabescu.

Miercuri, 14 mai, de la ora 10:00, cei mici vor fi introduşi în lumea prinţilor şi a cerşetorilor. Spectacolul „Prinţ şi cerşetor”, destinat copiilor între cinci şi 14 ani, este în regia lui Cristian Mitescu. Scenografia este semnată de Eugenia Tărăşescu - Jianu, muzica de Dan Bălan iar coregrafia de Mihaela Lintzmaier.

Joi, 15 mai, copiii cu vârste cuprinse între trei şi zece ani sunt aşteptaţi la teatru de la ora 10:00, pentru o poveste nemuritoare, „Punguţa cu doi bani”. Regia şi scenariul sunt semnate de Cristian Mitescu, în timp ce scenografia este semnată de Eugenia Tărăşescu - Jianu, muzica de Dan Bălan, iar coregrafia de Olimpia Iordache.

Vineri, 16 mai, micuţii între cinci şi 14 ani sunt invitaţi să revadă povestea „Prinţ şi cerşetor”, de la ora 9:30. Regia este semnată de Cristian Mitescu, scenografia de Eugenia Tărăşescu - Jianu, muzica de Dan Bălan iar coregrafia de Mihaela Lintzmaier.

Duminică, 11 mai, începând cu ora 11:00, va fi transpusă în scenă povestea „Califul Barză”, pentru cei mici, cu vârste între patru şi 12 ani. Spectacolul este în regia lui Daniel Stanciu, scenografia este semnată de Cristina Pepino, iar muzica de Gabriel Bassarabescu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii