Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:17 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce schimbări importante intră în vigoare în această toamnă

ro

01 Sep, 2016 10:26 3401 Marime text
Prima zi de toamnă este ziua în care Parlamentul  își reîncepe activitatea, după vacanța de vară. Tot în această zi, anumite domenii de activitate primesc ajutoare financiare, dar se ieftinesc și prețurile de pe litoral.
 
Programul „Litoralul pentru toți” constă în înjumătățirea tarifelor la mare. Programul debutează la 1 septembrie, au anunţat, luni, Asociaţia Litoral-Delta Dunării (ALDD) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), într-un comunicat de presă.
 
În această primă lună de toamnă, va fi finalizată o strategie pe termen mediu, de cinci ani, pentru acest program, astfel încât toate părțile implicate să își poată face planuri pe un astfel de termen, a declarat, la Realitatea TV, ministrul Finanțelor Publice, Anca Dragu.
 
Toamna vine cu o altă schimbare majoră, în ceea ce privește noul statut al elevilor, care vor putea din acest an școlar să conteste notele primite și să evalueze, în mod anonim, profesorii. De asemenea, elevii vor avea voie și cu telefoanele mobile în școli.
 
Tot aici, Guvernul a adoptat un Memorandum prin intermediul căruia operatorii economici din domeniul meşteşugurilor şi artizanatului vor beneficia de ajutor de minimis. Perioada estimată în care se vor efectua plăţile ajutorului de minimis este până la finalul acestui an, scrie stiripesurse.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii