Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce şanse sunt ca Udrea să se întoarcă azi în puşcărie Povestirea cu sutienul şi condiţiile din arest nu i-au înduplecat pe colegii parlamentari

ro

24 Feb, 2015 07:35 869 Marime text
Elena Udrea are din nou liber la arestare. E  pentru a doua oară când parlamentarii îi întorc spatele şi o lasă pe mâna procurorilor. Udrea a vrut să-ţi sensibilizeze colegii şi a vorbit despre abuzurile justitţiei independente, pe care o lauda până de curând când  erau vizaţi adversarii politici, relatează antena3.ro.

Le-a vorbit despre condiţiile vitrege din arest şi despre cât de greu i-a fost să schimbe luxul de acasă cu o celulă de doar 3 metri pătraţi în care nu a avut voie să poarte nici sutien, scrie antena3.ro.

Nu a uitat să spună că nici un banal duş nu poate face deorece riscă să răcească. Discursul rupt parcă din alt film, a semănat perfect cu cel al unui turist care îşi cumpărase o vacantă într-o staţiune de lux şi fusese păcălit de agenţia de turism, notează antena3.ro.

După încă o noapte petrecută acasă, Udrea s-ar putea întoarce mai repede decât ar crede în celula care i-a provocat coşmaruri. Asta după ce ar putea trecere prin faţa procurorilor DNA pentru a da explicaţii în dosarul „Gala Bute"


Sursa: antena3.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii